Helt ärligt

 
 
 
Min motivation kommer och går, vissa dagar känns det som att världen ligger framför mina fötter och andra dagar känner jag bara för att ge upp. Jag vill blogga, har egentligen en hel del bilder från året men det går liksom inte, vilket gör mig förbannad på mig själv. Instagram går som sagt bra för det kräver inte så mycket planering, bloggar jag så vill jag göra längre och mer krävande inlägg men jag fixar det inte. Helt ärligt så gör det mig ledsen för det är det jag vill göra men just nu går det inte. Det känns bara som att jag inte lever mitt liv vilket till största del antagligen beror på att jag uppriktigt sagt inte riktigt vet ens hur jag vill leva mitt liv. Det känns lite som att vad jag än gör så borde jag göra något annat och jag blir aldrig riktigt nöjd även om jag har varje anledning att vara det. Jag är tacksam för det jag har, det är jag, men jag har problem med att vara här och nu (klyschigt jag vet) och det sätter sina spår. 
 
Känns som att jag alltid nämner det här i de få inlägg jag har gjort det här året men det speglar bara vad jag nästan konstant tänker på. Jag vet inte hur hur jag ska fixa det men det känns som att jag behöver renovera mitt liv, ta reda på vad jag egentligen vill och få ordning på mina prioriteringar. Jag vill fota och jag är nöjd med det jag pluggar, så mycket vet jag i alla fall. 
 
Hur som helst så känner jag att jag måste ta en paus från att blogga ett tag. Är väl lite det jag gjort större delen av året egentligen men det har alltid haft "jag måste fixa ett blogginlägg" gnagandes i bakhuvudet och det har gjort mig stressad, känns som att jag har lovat någonting och när jag inte kan hålla det blir jag extremt besviken på mig själv vilket inte precis hjälper det sinnestillstånd jag verkar befinna mig i nu. Så nu måste jag bara säga nej till bloggen ett tag, på riktigt. För min egen skull. Jag måste fokusera på att balansera mig själv först och sträva efter att förenkla mitt liv. Jag vet inte hur lång pausen kommer att bli men jag tänker släppa bloggen för resten av det här året. Kommer vara aktiv på  instagram för jag mår bra av att fota och redigera bilder, det är bara hela processen med att fixa en blogginlägg som jag inte fixar just nu. Låter kanske märkligt men jag kan sitta i flera timmar med ett inlägg för jag vill att det ska vara "perfekt" och det går bara inte för tillfället. 
 
 
Ha det så bra!