Cursed

 
 
 
 
Det blir en hel del inomhus-självporträtt nu under vintern så jag ville göra något lite annorlunda... Tror alla kan känna sig fördömd ibland. Ibland känns det som att det finns vissa mönster som fortsätter att upprepa sig gång på gång och man blir lite less mellan varven. Hade gärna skrivit mer om det men känner att jag kanske bör lägga band på mig själv ibland när det kommer till mer negativa saker för jag tenderar att dras ner i en spiral när jag väl kommer igång och försöker komma bort från det. Tycker helt klart man ska reflektera men det gäller att man kan gå vidare och på vissa grejer har jag inte hittat något bra svar ännu.
 
När jag postade dessa bilder på Instagram skrev jag lite kort om att jag tror vi alla har en mörkare sida, då menar jag inte nödvändigtvis ond eller så, bara "dold". Personligen tror jag att jag är ganska medveten av min "mörka" sida, just för att jag är ganska självmedveten och ständigt reflekterar över mitt beteende och hur/varför jag tänker som jag gör. Jag ifrågasätter mig själv ganska ofta och när jag var yngre hanterade jag det inte särskilt bra. Fastande i det negativa och det slutade oftast med att jag tänkte väldigt lågt om mig själv. Idag ser jag det mer som en styrka att vara medveten om det "mörka", jag har lättare för att se hela bilden och hitta lösningar på mina egna problem. Har blivit mer tålmodig med mig själv och kan för det mesta förstå precis varför jag känner som jag gör. Det gör det definitivt inte alltid lättare, men jag har en annan förståelse, gör en mer uthållig.  Har fortfarande en lång väg kvar att gå när det kommer till att arbeta på mig själv men första steget är att verkligen lära känns sig själv. Det bra, det dåliga. Det mänskliga helt enkelt. 
 
 
 
 
 
 
 Film&serier bloggen

Tycker du har rätt, alla har en mörkare sida inom sig. Förresten, älskar dina bilder!

Svar: Tusen tack!:D
Molly Wiström

2018-03-16 | 07:40:59
Hemsida: http://filmandserier.blogg.se
Anonym

Människor och livet är som yin och yang i kinesisk filosofi, skuggsidan och solsidan. Yin, skuggsidan är den mörka, kreativa sidan, och yang, solsidan är den ljusa, jordnära sidan. Utan den ena existerar inte den andra, och båda behövs för att skapa balans i människans inre. Den mörka sidan är bra att ha i ett yrke där kreativitet är ett måste, det är ur det mörka dina fina bilder kommer. Må väl.

2018-03-18 | 09:09:22
Alma

fina bilder! Jag associerar till Bastilles musikvideo till låten Pompeii, där människorna har liknande svarta ögon :)

Svar: Tack Alma! Det tänkte jag inte ens på men nu när du säger det så får jag den associationen med! "Återupptäckte" den låten i samband med dessa bilder så det kanske var något undermedvetet haha
Molly Wiström

2018-03-19 | 08:38:11
Hemsida: http://almabengtsson.se
Victoria

Håller helt med dig. Jag blir ständigt fascinerad över hur mycket jag kan lära mig om mig själv om jag bara är uppmärksam och analyserar lite. När jag var yngre kunde jag hata mig själv för mina mindre positiva sidor. Men numera har funnit någon form av acceptans, tack vare att jag fått mer självinsikt om VARFÖR jag är som jag är.

Svar: Det är verkligen en resa, inte helt lätt alla gånger men definitivt fascinerande att kunna blicka tillbaks med mer förståelse!:)
Molly Wiström

2018-03-23 | 14:59:20
Hemsida: http://levalivettyp.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback