2018 ~ Root & Bloom

 
 Infinite pattern/wallpaper, 
skapad till en mindre skoluppgift.
 
 
 
Livet är bra. Vet inte vart jag ska börja för det känns som en livstid sen sist jag skrev någonting här. Det här året vill jag hålla enkelt. Om jag ska beskriva förra året med ett ord skulle jag beskriva det som "spretigt". Lärde mig en hel del nyttiga saker om mig själv, den hårda vägen. Känner mig ganska klar med det och det fanns många aspekter av mig själv som jag vart medveten om och som jag har lämnat kvar i det året, en väldigt befriande känsla.
 
Var egentligen inte meningen att ta en paus från det här utrymmet men jag kände att jag inte ville så jag lät bli helt enkelt, tog tid för mig själv. Har känts otroligt bra att vara en aning anonym och släppa kraven på att jag borde skapa något. Att stanna upp då och då tenderar att kännas som en förlust men fan ta det. Att skapa har jag såklart gjort ändå men det har varit på mina egna villkor och nu efter jag har upptäckt den känslan kommer jag aldrig gå tillbaka till att bry mig om statistik och siffror, det är inte värt att stressa över. Skapa det det du vill först och främst. (Menar inte att få det att låta som att jag inte bryr mig om er som väljer att läsa den här bloggen, tvärt om. Om en person finner något som känns av värde här så är det värdefullt. Värde före siffror, alla gånger.)
 
Just nu utforskar jag mest, under det här året kommer jag fokusera på att rota mig. Lära, leva och skapa, utan några större krav annat än att följa magkänslan och verkligen lyssna. Ta kontroll men låt det som händer hända och inte ta mig själv på så stor allvar. Det är förmodligen ingen som vet exakt vad de sysslar med och det är väl det som gör det hela så fantastiskt haha. 
 
 

 
 
 
 
 
 
K Ä R N V Ä R D E R I N G A R   2 0 1 8
 
➣ Utbildningen
Läser alltså Grafisk design och kommunikation på Mittuniversitetet i Sundsvall och för varje kurs blir jag bara mer och mer hooked på den här utbildningen, har lärt mig massor och har upptäckt en hel del nya inriktningar, känns lite som att man lär sig flera  kreativa språk.
 
➣ Träning & hälsa
För mig går detta under self-love & hell yes till det. Förra året började jag springa och en av de främsta anledningarna till varför jag längtar efter våren är så jag kan komma igång med det igen. Älskar känslan av att bege sig ut i solnedgången med bra musik i lurarna och bara känna kroppen arbeta. Nu över vintern fokuserar jag lite extra på yoga av olika slag och jag älskar't. Har verkligen hittat två träningsformer jag tycker om och det är jag tacksam för, känner mig stark och och ett med min kropp, det gillar jag. 
 
 
 
 
 
 
 
➣ Kreativt skapande
Precis vad det låter som. Lägga ner tid på att skapa sådant som jag känner för och fortsätta att utvecklas i min egen takt. 
 
➣ Mat
Efter det att jag övergick till att äta vegetariskt för över ett år sen så har jag lärt mig en hel del, dock har jag blivit bekväm och håller mig gärna till recept jag är bekant med och sådant som går snabbt att laga. Tänker bli bättre på att planera och ge mig själv tid till att prova nya recept, för det finns en hel del om man säger så...
 
 
 
 
 
 
På den här bloggen kommer jag sträva efter att alltid publicera välkomponerade inlägg i fortsättningen, lite som förut fast ännu bättre tänker jag mig, låta dom ta tid. Som en följd av det kanske det inte blir lika ofta (ska dock bli bättre på att hålla koll på kommentarer osv), speciellt inte nu under vintern, på min Instagram postar jag däremot lite mer fristående inlägg så gör som min mormor och kika in där om det är av intresse haha!;)
 
 

 
 Om någon som läser har något önskemål så lyssnar jag. Ska försöka identifiera några "alternativa" fototips (?) och göra ett inlägg om det framöver.
 
 Ellen

Jävelsnygga illustrationer!

Svar: Tack så mycket Ellen!:)
Molly Wiström

2018-02-09 | 16:52:34
Lina

Dina bilder är sååå fina! Det skulle vara kul och veta dina tips och trix inom redigeringen :D

Svar: Tack så mycket Lina!:D
Molly Wiström

2018-02-16 | 11:11:25
Sharon

Jag älskar din blogg och framför allt din inställning till skapande! Tycker det är alldeles för många som värderar siffror över vad som faktiskt får en själv att må bra vilket är jättetråkigt :/

Kram

Svar: Tusen tack! Det är så jäkla lätt att ryckas med i det där tycker jag, galet hur snabbt man kan stirra sig blind på siffror och att allt ska gå i rasande fart :/ Så fort man börjar ställa tidskrav på sin kreativitet är man illa ute...
Molly Wiström

2018-02-17 | 14:33:03
Hemsida: http://leggohouse.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback