Livet osv.

 
 
 
Känns märkligt att skriva här igen, men på ett bra sätt, lite som att komma hem. Hoppas allt är bra med er. Vet inte om någon fortfarande läser men jag kör på, haha. Det finns många anledningar till varför jag tog en paus, skolan tog upp mycket tid och sen bestämde jag mig för att "satsa" på instagram, håller fortfarande på att bygga och experimentera på den plattformen men jag tycker det är kul. Har tänkt väldigt mycket – som vanligt – men instagram har varit ett bra ställe att vara en aning "anonym" på. Har behövt utvecklas för min egen skull, alltså att släppa det här med att "jag måste skapa för att ha något att publicera". Istället har jag bara kunnat fokusera på att försöka hitta min stil, något jag fortfarande experimenterar med. Känns till viss del som att jag har hittat den men samtidigt kan den bli så mycket mer, gäller bara att fortsätta prova och testa sig fram. Det har verkligen varit två steg fram och ett tillbaka. Ibland har det känts som att jag har kommit en bit på vägen och ibland har det känts som att jag är på ruta ett igen. Frustrerande. Så kommer det förmodligen alltid att vara dock, är ju trots allt ett tecken på att man utvecklas/har viljan att utvecklas samt att man hela tiden höjer sin standard, millimeter för millimeter.
 
Har också släppt mycket det här med statistik och siffror. Det är klart det är kul med kommentarer och följare på instagram, är tacksam för allt, låter nästan vrickat men det har äntligen klickat för mig. Det jag tänker på i stället är att hitta mitt uttryck och det är vad som driver mig. Att marknadsföra sig själv är en skicklighet man måste lära sig men det får kanske bli utmaningen för nästa år, nu handlar det mest om att experimentera, fokuset ligger på att söka inombords istället för att nå ut just nu. Allt går i perioder, tror att man stundvis behöver lägga lite mer tid och fokus på vissa områden i sitt liv, välgjorda delar bygger en stark helhet.
 
Tänker försöka komma igång på den här plattformen igen, instagram är kul men att publicera här har andra fördelar som inte är att förkasta, till exempel bättre bildkvalite. Tycker också det är lättare att vara mer personlig på en blogg, lite större frihet. Förra året fokuserade jag mycket på bloggen, det här året har det blivit mycket fokus på att bygga mitt flöde på instagram ( fortfarande under konstruktion). Nästa steg blir att försöka gifta ihop dom på ett sätt som känns naturligt för mig. Vet inte riktigt hur jag vill ha det än, det är lite pyssligt men det gillar jag. Allting  tycks  alltid vara under konstruktion med mig "inte riktigt än" har väl blivit lite av mitt motto haha, men det kanske är vad det här året handlar om för min del.
 
 Sharon

Åh så glad jag är att du är tillbaka! Jag blir själv så inspirerad av dina bilder! Har också lagt siffror och läsarantal på hyllan, det är inte det viktigaste för mig längre när jag skapar!

Kram

Svar: Kul att du fortfarande läser!♥ Känns lite som en befrielse när man äntligen gör det! Kram
Molly Wiström

2018-08-02 | 17:53:52
Hemsida: http://leggohouse.blogg.se
Ajli Müller

Jag tycker att det låter som en jättekul skapandeprocess att bygga lite i taget och sedan gifta ihop dem. Kram!

Svar: Ja det gäller nog att hitta någon skapandeprocess som känns rätt för en. Personligen gillar jag struktur och känns som det är lättare att hålla det på det här sättet :) Kram!
Molly Wiström

2018-08-03 | 12:36:39
Hemsida: http://ajlimuller.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback