Ties

 
 
6 L A C K   / /   C U T T I N G   T I E S
 
 
När man upptäcker nya artister/låtar som får en att vilja skapa....Det har inte blivit många inlägg här, har inte fotat särskilt mycket det här året. Vanligtvis skulle jag ha någon slags ångest över det men istället har jag provat många nya saker i samband med skolan, illustration, magasinformgivning, portfolioarbete mm så gör mig inte så mycket, har helt enkelt varit för upptagen med att skapa andra grejer. Är så glad att jag sökte in till den här utbildningen för cirka ett år sen, ett av mina bästa beslut helt klart haha. Ska försöka väva in mer av mina arbeten här på bloggen men att arbeta med portfolion har fått mig att inse att man kan utveckla varje projekt så otroligt mycket, majoriteten av det jag har gjort är inte riktigt helt klart i form av hur jag presenterar det osv. En öletikett kan till exempel komma i många olika varianter och sen ska allt fotas och sättas samman till en helhet, det är så jag vill jobba i fortsättningen. Bara presentera färdiga och genomtänkta arbeten (även om det inte finns något som heter klart i den här världen) Ibland måste man dock bara sätta ner foten och gå vidare till nästa projekt istället för att gå förlorad i detaljer. Ibland får man bara ta sina misslyckanden, tänka på det man har lärt sig/vad man hade kunnat göra bättre och applicera det på nästa projekt istället.
 
En av mina högsta prioriteringar just nu är att bara försöka sammanställa projekt och bygga min portfolio, inte helt lätt när man är helt grön i designvärlden haha. Ju mer man gräver i sina arbeten desto mer inser man att det finns oändligt med saker att putsa på/utveckla. Just alla oändliga möjligheter och vetenskapen om att jag måste välja en får mig att inte vilja göra någonting, börjar skjuta upp saker i väntan på det mytomspunna "perfekta tillfället". Har dock hopp om att så småningom bygga upp en metod för sånna här grejer, gäller bara att ha tålamod och se till att börja någonstans. Kommer förmodligen att vara grym på att planera efter den här utbildningen, har insett att utan någon form av kalender är man i princip körd haha. Kanske inte så extremt men det underlättar verkligen att få ut sina tankar och "att göra-listor" på ett konkret sätt istället för att de virvlar runt som en orkan i skallen 24/7.
 
 
 
 
 Ajli Müller

Det låter verkligen mäktigt! Och du ser så jävla badass ut darlin’

Svar: Haha tack så mycket!;)
Molly Wiström

2018-04-01 | 17:51:52
Hemsida: http://ajlimuller.se/
Sharon

Saknar din bloggning :( Hoppas allt är bra med dig och att du gör något du tycker är givande och kul!

Svar: Tack så mycket Sharon! Betyder verkligen mycket ska du veta, detta inspirerade mig till att börja bli mer aktiv här igen :)
Molly Wiström

2018-06-09 | 06:34:55Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback