Murky woods

 
 
 
Äntligen har jag börjat komma igång med att fota porträtt i naturen igen, har alltid gillat kombinationen av människa och natur vilket kanske är anledningen till varför jag inte tycker det är speciellt kul att fota i studion, något som vi har fått göra mycket i skolan på sistone. Även om det är kul att bredda sina kunskaper har jag insett att jag själv föredrar spontaniteten med att gå ut, hitta en intressant plats att placera en modell framför och arbeta med naturligt ljus. Vissa som fotograferar tycker inte om att redigera och jag tillhör dom som inte tycker om att släpa runt på en massa utrustning helt enkelt. Visst kan man planera lite men samtidigt är det kul att fånga ögonblick, bilder som kanske har en del tekniska brister men som istället har en historia att berätta.
 
 
 
 
 
Eurovision song contest gick av stapeln igår (om man på något sätt hade missat det) och Portugal var helt klart en värdig vinnare, ett otroligt charmigt uppträdande på alla sätt och vis. Om jag ska vara ärlig så tog jag mig aldrig tid att verkligen lyssna på Portugals bidrag, första gången jag lyssnade på hela var faktiskt i semifinalen och det var då jag insåg att jag hade gjort begått ett stort misstag haha. Många av de som jag hade som förhandsfavoriter föll när jag såg framträdandet och hörde dom live, som det brukar vara, men några få vart nästan bara bättre. Min absoluta favorit som höll hela vägen var Bulgariens bidrag Beautiful mess med Kristian Kostov, vilken röst och vilket framträdande, så vackert!
 
 
 
 Anna Munkhammar

Håller helt med om att det blir en otalt annan dimension ute. Du är sjukt bar på porträtt också så det hjälper ju till X-)

Svar: Tack Anna!:)
Molly Wiström

2017-05-14 | 21:13:12
Hemsida: http://bodenbynight.se
David

W-O-W, slående bra bilder, Molly! Hoppas att du mår bra! Du ser ledsen ut i de första bilderna. :/
Hoppas att gullegrisen kan gör dig glad så att du har en bra vecka!

Svar: Tack! Håller dock inte med om att jag ser ledsen ut, det är väl bara så mitt ansikte ser ut/min stil när jag fotar självporträtt, är lite allergisk mot att man alltid ska se så glad ut i bilder.
Molly Wiström

2017-05-14 | 23:29:34Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback