Gamla lador

 
 
 
 
 
 
Lite om bloggen och instagram i framtiden
På sistone har jag börjat fota mycket för instagram (fotar nästan bara vertikalt nu för tiden) och jag har verkligen tyckt om det snabba och enkla sättet att publicera. Har funderat en hel del på allt möjligt men främst på hur och vad jag vill publicera framöver. Jag vill rikta in mig, försöka hitta min nisch och fortsätta utvecklas där. Antar att jag till viss del redan är där men förändring är konstant trots allt och det är väl det som gör det spännande. Har varken särskilt många som läser min blogg eller följer mig aktivt på instagram så det är egentligen de perfekta förutsättningarna för att experimentera, något som man aldrig ska vara rädd för att göra men ibland är det skönt att inte ha alla ögon på sig. Säger man fel inför en publik känns det mer pinsamt än om man gör det när man övar hemma liksom.
 
Just nu satsar jag på att bygga upp saker inifrån, långsam process men samtidigt kul för man hinner reflektera mycket och det gillar jag. Var alltid den där personen i klassen som i tysthet jublade inombords när läraren sa att vi behövde reflektera över svaret. Det där med att göra saker i ett långsammare tempo verkar vara ett övergripande tema i mitt liv, känns som att jag nästan alltid är ett steg efter. Mest för att jag tänker och kalkylerar innan jag ger mig in i någonting. Ibland tänker jag att jag har någon slags förbannelse över mig men har också insett att när jag väl gör någonting så gör jag det ganska bra och det tenderar att "hålla". Kanske borde  göra berättelsen om haren och sköldpaddan till mitt livsmotto haha. Livet är dock ingen kapplöpning även om det kan kännas så.
 
Hade tänkt skriva en kort liten opersonlig text men "reflektera mera" instinkten kickade in och nu är vi här. Det jag dock ville komma fram till var hur jag planerar att använda mig av instagram och bloggen i framtiden. Båda plattformarna ser jag lite som en slags portfolio. Under en längre tid har jag delvis försökt göra den här bloggen till något den inte riktigt är, här vill jag berätta visuella berättelser. Instagram är perfekt för mer vardagliga inlägg eller när man bara har någon enstaka bild som man vill visa upp. Bloggen kommer förmodligen hålla ett lugnare tempo i framtiden, mest på grund av att jag vill lägga ner mer tanke bakom inläggen. Bara det "bästa av det bästa" ungefär.  Satsa på inlägg av lite längre karaktär, vare sig det är i text eller bild. 
 
På instagram vill jag dock hålla ett högre tempo, om det är motiverat. Tänker inte bara skapa något för att ha något att publicera. Där kommer jag förmodligen lägga upp mer spontana bilder blandat med bilder som också går att hitta på bloggen, bloggen erbjuder dock ett lite djupare innehåll från mer planerade fotograferingar eller äventyr av olika slag. På bloggen är det lättare att skapa berättelser och på instagram är det lättare att skapa en helhet (om vem jag är som kreatör osv). Tanken är att bloggen och instagram ska komplettera varandra, båda har sina begränsningar men tillsammans kan de skapa en jäkligt bra balans!
 
 
 

 
 
 
 
 
 Henry

Yes, that sounds logical! Do it !

2017-12-06 | 22:17:41
Victoria

Gillar hur du tänker med att dela upp instagram & bloggen! *blev direkt nyfiken* på din instagram som jag inte har spanat in tidigare, du är grym! Kram :)

Svar: Åh tack så mycket!:D
Molly Wiström

2017-12-07 | 05:50:46
Hemsida: http://nouw.com/vickanfoto
Ida

Älskar stilen på dina foton!

Svar: Tack, kul att höra!:D
Molly Wiström

2017-12-08 | 10:47:12
Hemsida: http://onlyonewaytogo.blogg.se
Sharon

Åh så vackert! Hade du inte kunnat göra en tutorial på hur du redigerat dess bilder? Skitsnyggt!

Svar: Tack!:D Kan inte lova något då jag har en hel del i skolan just nu men ska definitivt ha det i åtanke!:)
Molly Wiström

2017-12-10 | 09:34:38
Hemsida: http://leggohouse.blogg.se/
VICTORIA

Grymma bilder!

Svar: Tack!:)
Molly Wiström

2017-12-11 | 11:53:09
Hemsida: http://nouw.com/victorianielsen
Peter

Tycker dina bilder är fantastiskt spännande och vackra.
Blir helt fascinerad varenda gång jag hälsar på :-)

Svar: Tusen tack!:)
Molly Wiström

2017-12-12 | 10:56:09
Hemsida: http://stillastund.blogg.se
Emma Grann Fotografi

Så fina bilder!!

Svar: Tack!:D
Molly Wiström

2017-12-12 | 16:22:50
Hemsida: http://emmagrannfotografi.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback