Essence of fall

 
 
En bild som jag har jobbat med till en fotouppgift, har velat göra en "svävningsbild" rätt länge nu och den här uppgiften gav mig den där sista knuffen att faktiskt göra något. Det är nästan löjligt hur enkel redigeringen är men istället är det själva utförandet som är något ansträngande, hade träningsvärk dagen efter haha.
 
Vår lärare ville gärna att vi skulle ha en mening med bilden, den bild jag hade i huvudet var egenligen bara ren skaparglädje, varken mer eller mindre. Jag gillar ju dock att reflektera över saker så någon slags innebörd växte fram i takt med att jag redigerade den och den skulle kunna summeras i "Essence of fall". Hösten kan mycket väl vara min favoritårstid och det är lätt att man vill pausa den, fånga det där perfekta ögonblicket när allt är perfekt. Vädret, färgerna, grödorna osv. Det är ett ögonblick som inte varar alltför länge men när det väl kommer gäller det att ta tillvara på det. Att jag svävar får i mitt fall symbolisera att tiden stannar. Ljusen är mest där för att göra bilden lite mer intressant vilket jag tycker de lyckas bra med, de ramar in på en väldigt bra sätt.
 
Imorgon tror jag att jag ska försöka fota lite mörka Halloweenbilder som jag gjorde förra året, något som jag verkligen tyckte om. Skulle till och med kunna kombinera det med gymnasiearbetet, två flugor i en smäll!
 
 David

W-o-w, det var verkligen slående! Du är alltid två steg framför mig när det handlar om fantasi och inspiration, om inte 10.000 steg haha. Jag ser att höstfärger forsvinner och stressa. Du tar en bild under ett mörk träd. Jag stressar över en brist av ljus, du sätter värmeljus i bilden. Jag ser ingen motif när jag tar en promenad, du svävar i luften i svarta kläder. Inte svårt att se vem det är som är begåvad. Molly! :)

Svar: Tusen tack ännu en gång David!:)
Molly Wiström

2016-10-30 | 00:09:17
Henry

Nice, cool pic!
I'm already curious of your Halloween creations! :-)

Svar: Thank you!:)
Molly Wiström

2016-10-30 | 07:13:34Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback