Endless sea

 
 
Ute vid havet på en mulen dag, öde stränder och klänning i oktober.
 
 
Jag har aldrig varit en havsmänniska, böljande fält kantade av skog är landskapet som gör att jag känner mig hemma. Men i söndags fick jag se havet som jag alltid har velat se det, öde, otämjdt och alldeles magiskt. 
 
 
 
 
En vy som får äventyraren inom en att vakna till liv.
 
 
 
 
Inspirerad av islands Black Sand Beach, kan man inte ta sig till Island får man resa dit på andra sätt.
 
 
 
 
Vackra mönster.
 
 
 
 Matilda

Åh vilka otroligt vackra bilder!

Svar: Tusen tack!:D
Molly Wiström

2016-10-26 | 08:20:17
Hemsida: http://tildasofias.blogg.se
David

Fina, vackra bilder! Jag ska fundera lite och lämna kommentar om bilderna senare i kväll. Fantastisk bra! :)

Svar: Tack David!:D
Molly Wiström

2016-10-27 | 17:13:27
David

Bilderna är helt underbara! Det blev jätte bra med en blandning av landskap/porträtt bilder av stranden med grå ton och svart-vit!
Resultatet blev jätte bra med den vita klänningen också! Den ser ut som den blåser i vinden som vågtoppar eller mölnen... och inget fotavtryck syns?!? ...som möln, vind och vatten. :)
De sand bilderna blev kanon bra! Åk inte till Island om du vill inte bli kär i landskapet haha. :) Jag tycker att det är likadant med havet.
Det ser ut som en T-Rex tand på stranden. Hur hittar man sånt!? :)
Svårt att säga vilken bild är min favorit fast bilden med sjögräs ger mig en pirrande känsla... verkligen fint med bara lite färg och ljus och fina texturer! Det ser ut som sanden skifter färg och förvandlas till granit på vänster sidan. Bra gjort igen Molly! PS Stressa inte om du hinner inte blogga så ofta! :)

Svar: Tusen tack för din kommentar David! Har egentligen aldrig fotat ordentligt på en strand förut (speciellt inte när det har varit mulet) så jag vart väldigt taggad när jag kom hem och kunde gå igenom bilderna. Så olikt det jag brukar göra men jag måste säga att jag älskade hur alla färger passade ihop på något sätt, avskalade. Känns som att jag har fått blodad tand för att fota ute vid kusten haha! Tack ännu en gång för att du tar dig tid och kommenterar, uppskattar det verkligen!:D
Molly Wiström

2016-10-27 | 22:40:46
alma

Fantastiskt fint! Gillar färgskalan. Är inte heller en kustmänniska, vilket är lite konstigt då jag är uppväxt så pass nära kusten och spenderat en hel del tid vid havet om somrarna. Men jag gillar skogen och åkrarna, det är hemma för mig! :)

Svar: Tack så mycket Alma!:D
Molly Wiström

2016-11-01 | 19:14:08
Hemsida: http://almabengtsson.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback