Snövärld

 
 
Vi har haft utvecklingssamtalsdagar på skolan vilket innebär att man bara behöver komma in på sitt samtal och sen är man ledig i två dagar. Jag tog första bästa tid på onsdagen och sen var jag fri, lite som ett förlängt lov. Vart ska jag ens börja, snöstormen eller presidentvalet? Trodde inte mina ögon när jag vaknade på onsdagen och såg att Trump ledde, när jag kom hem var han helt plötsligt president. Det är tråkigt att se människors hat vinna. Trodde vi hade kommit längre men bevisligen verkar det fortfarande som att många människor känner sig hotade av andra människors hudfärg, kön, sexuella läggning och religion, suck. Gjort är gjort och nu får vi blicka framåt, det bådar inte gott men samtidigt hoppas jag på att detta blir som ett "wake up call" samt att det börjar diskuteras mer än någonsin.
 
 
"May the election of Trump bring forth the fiercest, smartest, toughest generation of ass-kicking women this
country could possibly imagine." - Jeffrey Wright
 
 
 
 
Men trots det så har jag passat på att njuta av dessa vinterdagar, har mest tagit det lugnt, tränat yoga, druckt varm choklad och kollat på film. Jag kollar på väldigt mycket film under vintern och nu har jag äntligen sett Miss Peregrine's Home for Peculiar Children och om jag ska vara ärlig så tyckte jag inte alls om den haha. Har läst boken två gånger nu och känner mig rätt klar med hela den där serien. 
 
 
 
 
Även om jag tycker det ser mysigt ut så har jag aldrig gillat varken te eller kaffe. Däremot så har jag börjat dricka varm choklad igen, det går i perioder men måste säga att jag älskar att sitta med en varm kopp i köket och kolla ut genom fönstret när det håller på att skymma. På sistone har jag har experimenterat med att göra varm choklad på havemjölk och efter många motgångar har jag äntligen hittat en blandning som jag tror kommer bli en standard på helgdagarna.
 
 
 
 
Kakao, lite gurkmeja, kanel och rörsocker är blandningen jag kör med för tillfället, måste säga att jag gillar att
det är lite kryddigt! Ska fortsätta experimentera med det här under vintern, ska försöka hitta någon bra topping,
är lite sugen på att prova kokosgrädde...
 
 
 
 
På onsdagen snöade det mest men idag, torsdag, har det varit helt stilla. På eftermiddagen började en dimma att träda fram vilket var väldigt vackert. 
 
 
 
 
Alltså dessa färger...
 
 
 
 Josefine Svärd

Jag tror jag är kär i din blogg. Aldrig vart inne på den tidigare men här stannar jag <3

Svar: Tusen tack vilken komplimang, varmt välkommen!♥
Molly Wiström

2016-11-10 | 21:32:02
Hemsida: http://josefinesvard.blogg.se/
Henry

Beautiful atmospheric pictures, tack!

Svar: Thank you! I'm always aiming to create that special type of atmosphere that words can't explain ( even though I guess every photographer has that goal ;)
Molly Wiström

2016-11-11 | 08:40:05
David

Har inte tid just i det här ögonblicket är läsa hela inlägget och titta på bilderna men jag hoppas att du mår bra! Många verkar vara lite chockad den här veckan, men vi som inte hatar är mycket starkare än de som hatar!

Svar: Ja många verkar chockade minst sagt! Det känns lite som ett bakslag när ett så stort land som USA väljer att vandra en sån stig men precis som du säger så är vi som inte hatar starkare och kommer alltid vara det då omständigheterna tvingar oss till det!
Molly Wiström

2016-11-11 | 17:51:40
Sharon

Åh vilka vackra bilder! Speciellt de med dimman! Måste fråga (på ett helt o-stalkigt sätt) var i landet du bor? Du har så vacker natur runtomkring dig så jag blir avundsjuk. Attans föräldrar som vill bo i storstäder...

Svar: Tack så mycket Sharon! :D Jag bor i Sundsvall, södra delen av norra Sverige med andra ord, trivs verkligen superbra här och jag har lärt mig uppskatta och älska naturen som finns här (drömde alltid om bokskogar och öppna fält som mindre haha)
Molly Wiström

2016-11-14 | 13:13:08
Hemsida: http://leggohouse.blogg.se
David

Mysiga bilder inomhus och sagolika bilder av naturen! :)
Jätte bra gjort! Fy, svårt att säga vilken bild är min favorit... igen! :)

Svar: Tack (naturen är en otroligt vacker modell måste jag säga)!:D
Molly Wiström

2016-11-14 | 22:40:42Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback