Presentation & Info

Välkommen! Mitt namn är Molly Wiström, jag föddes den 19 september 1998 och går mitt första år på Mittuniversitetet i Sundsvall med inriktningen grafisk design.
 
Vart ska man börja? Min uppväxt är starkt präglad av hästar, även om jag aldrig har haft en egen så har jag varit medryttare och fodervärd åt en hel del. Bättre läromästare får man leta länge efter och även om jag i dagsläget inte aktivt håller på med hästar så ligger de nära hjärtat och ser dom som en stor del av min identitet, något jag knappt har reflekterat över förrän nu. 
 
Idag satsar jag på fotografin, och nu, även grafisk design. Att plugga grafisk design var för mig ett rätt spontant val men redan efter första kursen på universitetet så var jag hooked. Vad jag vill göra i framtiden återstår att se men jag hoppas kunna kombinera grafisk design med fotografi. 
 
Utöver det så har jag sen barnsben älskat att gå på äventyr och utforska nya platser. Äventyr ska inte behöva kosta pengar, det alltid finns nya ställen att utforska i ens närmiljö. I framtiden hoppas jag dock på att ge mig ut på längre äventyr och försöka dokumentera platser men samma tankar finns kvar, när man tror man har upptäckt allt som går att upptäcka på en plats...Så finns det alltid fler perspektiv. Det är något som jag kommer ta med mig vart jag än går, vilken väg jag än hamnar på.
 
 
 
Om det är något du undrar över är det antingen bara att kommentera eller skicka ett mejl till
mollywistrom@gmail.com. Annars går det även att hitta mig här:
 
 Instagram (@mollywistrom)
 
  
 
 
 Snövärld

 
 
Vi har haft utvecklingssamtalsdagar på skolan vilket innebär att man bara behöver komma in på sitt samtal och sen är man ledig i två dagar. Jag tog första bästa tid på onsdagen och sen var jag fri, lite som ett förlängt lov. Vart ska jag ens börja, snöstormen eller presidentvalet? Trodde inte mina ögon när jag vaknade på onsdagen och såg att Trump ledde, när jag kom hem var han helt plötsligt president. Det är tråkigt att se människors hat vinna. Trodde vi hade kommit längre men bevisligen verkar det fortfarande som att många människor känner sig hotade av andra människors hudfärg, kön, sexuella läggning och religion, suck. Gjort är gjort och nu får vi blicka framåt, det bådar inte gott men samtidigt hoppas jag på att detta blir som ett "wake up call" samt att det börjar diskuteras mer än någonsin.
 
 
"May the election of Trump bring forth the fiercest, smartest, toughest generation of ass-kicking women this
country could possibly imagine." - Jeffrey Wright
 
 
 
 
Men trots det så har jag passat på att njuta av dessa vinterdagar, har mest tagit det lugnt, tränat yoga, druckt varm choklad och kollat på film. Jag kollar på väldigt mycket film under vintern och nu har jag äntligen sett Miss Peregrine's Home for Peculiar Children och om jag ska vara ärlig så tyckte jag inte alls om den haha. Har läst boken två gånger nu och känner mig rätt klar med hela den där serien. 
 
 
 
 
Även om jag tycker det ser mysigt ut så har jag aldrig gillat varken te eller kaffe. Däremot så har jag börjat dricka varm choklad igen, det går i perioder men måste säga att jag älskar att sitta med en varm kopp i köket och kolla ut genom fönstret när det håller på att skymma. På sistone har jag har experimenterat med att göra varm choklad på havemjölk och efter många motgångar har jag äntligen hittat en blandning som jag tror kommer bli en standard på helgdagarna.
 
 
 
 
Kakao, lite gurkmeja, kanel och rörsocker är blandningen jag kör med för tillfället, måste säga att jag gillar att
det är lite kryddigt! Ska fortsätta experimentera med det här under vintern, ska försöka hitta någon bra topping,
är lite sugen på att prova kokosgrädde...
 
 
 
 
På onsdagen snöade det mest men idag, torsdag, har det varit helt stilla. På eftermiddagen började en dimma att träda fram vilket var väldigt vackert. 
 
 
 
 
Alltså dessa färger...
 
 
 
 Några höstiga bilder på Moa & hennes häst

 
 
Marken är täckt av ett tunt lager snö och enstaka små snöflingor faller sakta mot marken, hösten varma färger känns helt plötsligt så avlägsna. Dessa bilder på Moa och hennes häst Minne fotade jag i mitten av september, hösten går verkligen i en rasande fart. Skrev i förra inlägget att jag brukar se november som en höstmånad men i år får jag nog ta tillbaka det, hann inte mer än publicera inlägget förrän marken var vit haha. Även om jag personligen hade föredragit om marken var bar månaden ut, främst på grund av gymnasiearbetet, så är det ju samtidigt lite mysigt med snö, åtminstone när den ligger och vilar sådär fint på grenarna.