Presentation & Info

Välkommen! Mitt namn är Molly Wiström, jag föddes den 19 september 1998 och går mitt första år på Mittuniversitetet i Sundsvall med inriktningen grafisk design.
 
Vart ska man börja? Min uppväxt är starkt präglad av hästar, även om jag aldrig har haft en egen så har jag varit medryttare och fodervärd åt en hel del. Bättre läromästare får man leta länge efter och även om jag i dagsläget inte aktivt håller på med hästar så ligger de nära hjärtat och ser dom som en stor del av min identitet, något jag knappt har reflekterat över förrän nu. 
 
Idag satsar jag på fotografin, och nu, även grafisk design. Att plugga grafisk design var för mig ett rätt spontant val men redan efter första kursen på universitetet så var jag hooked. Vad jag vill göra i framtiden återstår att se men jag hoppas kunna kombinera grafisk design med fotografi. 
 
Utöver det så har jag sen barnsben älskat att gå på äventyr och utforska nya platser. Äventyr ska inte behöva kosta pengar, det alltid finns nya ställen att utforska i ens närmiljö. I framtiden hoppas jag dock på att ge mig ut på längre äventyr och försöka dokumentera platser men samma tankar finns kvar, när man tror man har upptäckt allt som går att upptäcka på en plats...Så finns det alltid fler perspektiv. Det är något som jag kommer ta med mig vart jag än går, vilken väg jag än hamnar på.
 
 
 
Om det är något du undrar över är det antingen bara att kommentera eller skicka ett mejl till
mollywistrom@gmail.com. Annars går det även att hitta mig här:
 
 Instagram (@mollywistrom)
 
  
 
 
 David

Det låter fint däruppe! Själv har jag aldrig åkt längre norrut än Mora ungefär. Tycker du om granskogar?? Vi har mer än vi behöver i Småland. Va snäll och ta några träd med dig nån gång. :) Fast jag tycker om granskog, marken är bara för platt här. :/ Bra med infosida. Svårt att hitta kontakt uppgifter till folk nuförtiden om facebook/twitter inte räknas! Vad mysigt att du vill ha en katt och en hund! :) "Övertänkare" är ett ord som jag tycker om. För mig är mina långa kommentarer "förkortade" texter hahaha. Det var fint skrivet, Molly och jätte fina bilder! Så fint, mjuk ljus och enkelhet och fin bildkänsla i bilderna!

Svar: Tack så mycket! Tar gärna med mig lite gran från Småland, dom har avverkat på ganska många ställen här och där så det skulle vara fint om man kunde lappa igen de områdena på direkten!;)
Molly Wiström

2016-11-30 | 19:26:58Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback