Augusti ~ Månadssummering 2017

 
 
Augusti...Den eviga väntan på vad som komma skall. Att börja på universitetet har definitivt varit den stora grejen den här månaden och även om terminen egentligen inte börjar förrän den fjärde september så har jag varit några rundor i stan för att gå på diverse introduktioner och aktiviteter, träffat klassen osv, känns bra! Mer om det i ett annat inlägg. Utöver det har jag faktiskt inte fotat speciellt mycket under den här månaden, fotade desto mer under juli så därför är det många blogginlägg den här månaden som har varit tidsinställda. Det blev som en semester i semestern för mig haha, men jag tror det kan vara nyttigt att koppla av den där "ta-med-sig-kameran-överallt-instinkten" ett litet tag. Istället har jag sprungit en runda på lite över en mil var tredje dag ungefär och det är något som jag verkligen har tyckt om under den här månaden. 
 
 
 
 
Har även fotat min fina vän Josefin och hennes pojkvän Thimmy bilderna fotade jag dagen innan de flyttade till Uppsala då Josefin ska plugga till veterinär. Lite vemodigt att hon flyttar men samtidigt är jag så glad (och stolt) för hennes skull. Någon gång i oktober(?) planerar jag och Moa att hälsa på och det ska bli spännande att få utforska Uppsala med dom!
 
 
 
Bilder från en utflykt till döda
fallet i början av månaden.
 
 
 
Det här har jag tyckt om under månaden:
 
Paiges inlägg: I'm not special, and that's okay | Det här inlägget talade verkligen till mig. Ett vackert, brutalt och laddat inlägg som fick mina ögon att tåras. 
 
 
➢ Tahini | Så jag har upptäckt tahini, eller "sesampasta" som man också kan kalla det. Provade det faktiskt en gång för länge sen men då visste jag egentligen inte hur jag skulle använda det så det vart ett platt fall. Nu har jag dock börjat blanda upp det med havremjölk för att göra såser och även använda i matlagningen för att göra det lite krämigare, gillar't!
 
➢ Bastille covers | Känns alltid som att man upplever känslor man inte visste fanns när man lyssnar på Bastille tycker jag. No angels, Dreams, Adagio for Strings, Requiem for blue jeans, Locked out of heaven och Died in your arms är ju bara några av deras grymma covers.
 
 
 
 
 Om du har missat tidigare månadssummeringar kan du kolla in dom här.
Glöm heller inte att följa mig på instagram @mollywistrom.
 
 Jessica Högberg

Härlig Augusti! Vad pluggar du??

Svar: Jag pluggar grafisk design och kommunikation!:)
Molly Wiström

2017-09-02 | 13:50:02
Hemsida: http://lchftrollet.blogg.se/
alma

Om du har tid när du är i Uppsala hade det varit roligt att träffa dig! Om du vill komma en sväng till Stockholm eller nåt :) Plåta lite ihop!

Och Bastille <3 Så fina, håller helt med om att deras låtar och covers väcker känslor. Älskar dem så mycket <3

Svar: Det hade varit hur kul som helst men jag misstänker att det kommer bli lite tajt om tid den här gången, hoppas dock att det dyker upp något bra tillfälle i framtiden! Har inte varit i Stockholm sen jag var typ 10 år så måste se till att ta mig ner dit snart känner jag, verkar som en härlig stad!:)
Molly Wiström

2017-09-09 | 14:33:48
Hemsida: http://almabengtsson.se
alma

sv: Förstår det!! Ja, trivs superbra i Stockholm, här är så fint. Du är välkommen när du vill!!

2017-09-11 | 10:28:02
Hemsida: http://almabengtsson.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback