Några bilder från de senaste dagarna

 
 
Rent emotionellt känns det som att mycket har hänt under de senaste dagarna och jag vet inte hur många känslor jag har tagit mig igenom. Min situation är kanske inte alltför dramatisk beroende på vad man jämför med men jag tenderar att både överanalysera samt känna allt väldigt djupt. Är jag ledsen blir jag riktigt ledsen och är jag glad, ja då blir jag riktigt glad. Det kändes som att jag tappade fotfästet ett tag, precis när jag trodde att jag hade ett grepp. Det verkar som att jag har lätt för att falla men det innebär också att jag har blivit rätt bra på att resa mig igen bara jag får lite tid. När jag är upprörd gillar jag bland annat att organisera, jag rensar ur min garderob, städar rummet och raderar filer på datorn, jag antar att det är mitt sätt att återfå känslan av kontroll och ge mig själv en slags nystart. 
 
 
 
 
Att vara i stallet är också något som jag uppskattar i stunder som dessa, jag tror verkligen på att djur kan känna vilket humör man är på. Tösen får mig alltid på andra tankar genom att bara vara sig själv, lika egensinnig som vanligt haha. Efter sju år har jag insett att vi är väldigt lika trots allt, från början trodde jag att vi var varandras motsatser men jag är inte så säker på det längre (eller så är det bara jag som har gett henne mänskliga egenskaper).
 
 
 
 
 
Besökte även grannens kor en kväll, djur har en sådan fantastisk förmåga att koppla en till stunden och få en att fokusera på att bara vara. Är man som mig och oroar sig över framtiden är dessa stunder ovärderliga. Det är dessa enkla stunder som ger mig kraft. Jag ska hitta min rytm igen och när jag väl gör det, kommer den vara starkare än innan. Keep going, keep growing.
 David

Åh fint att det kommer lite färg i skogen däruppe! Tösen är fin och unik med en slående bra bild på Instagram också! Makalöst ljus och fin färg i ko bilden! :) Du är stark, Molly!

Svar: Ja jag är så glad över att det äntligen börjar bli grönt!:) Tösen är sannerligen fantastiskt fin speciellt nu när hon börjar få sin sommarpäls som blänker i ljuset!
Molly Wiström

2017-05-09 | 00:52:45Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback