Feathers & Driftwood

 
 
 
Bilder från när jag var ute vid kusten och samlade drivved tillsammans med mamma. Att samla drivved är något som jag kopplar till min barndom, lukten av tång och saltvatten gör mig alltid lite nostalgisk även om mitt rätta element är skogen, men det ena utesluter inte det andra som man brukar säga. Trots det har jag känt en dragning till havet på sistone och jag vet inte riktigt varför. Kanske är det helt enkelt för att det är så spännande att gå längst med kustremsan och klipporna, en slags skattjakt där guldet består av stenar slipade av vågorna, fjädrar och träbitar som har flutit i land. 
 
 
 
 David

Fint! Tycker om att se dina skor i bilder. Vore roligt att se studio bilder av dom... eller kanske på ett trä golv med mjukt ljus! :) Så fina detaljer och egenskaper i bilderna!
Svar: OK, bra att höra ang. självporträtt bilderna! Det var bara att du skrev mycket om svåra tider och jag ville inte bara kommentera bilderna utan att fråga om du var ok. Visste inte att det var bara allergier. :)
Folk oftast inte ler stort när jag tar porträtt bilder, så det känns helt naturligt att titta på dina fina självporträtt bilder!

Svar: Tack, jag tycker om att ha dom i bild också!:)Hehe nej jag har inga allergier, det var bara ett uttryck. Skulle inte skriva så långa och djupa texter bara för en sådan sak, lite överdramatiskt kanske haha.
Molly Wiström

2017-05-17 | 21:15:52Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback