Organic

 
 
 
Förra helgen var första gången jag gick in i ett större köpvaruhus det här året. Jag har aldrig varit någon som har älskat att shoppa men speciellt nu i och med det minimalistiska tankesätt som jag har börjat anamma har jag helt ärligt inte känt något speciellt behov av att köpa något. I julklapp fick jag dock ett presentkort på Birsta City och för pengarna köpte jag en ring och ett par jeans från Monki, gjorda av ekologisk bomull. Ännu är jag kanske inte en perfekt konsument men har lovat mig själv att alltid tänka efter noga innan jag köper något. När det kommer till kläder ska jag vara 100% säker på att jag verkligen älskar det jag kommer köpa, förhoppningen är att någon gång kommer min garderob endast bestå av sådant jag verkligen gillar (vilket borde vara en logisk följd). Kunna plocka ut vad som helst och veta att jag kommer trivas i det. Kläder är kul men det ska inte ske på andras bekostnad. Hädanefter köper jag hellre mindre, men av bättre kvalité, än att köpa mycket av dålig kvalité. 
 
 
 
 
 
 
 
Passade även på att besöka mormor och morfar förra helgen och vi gick igenom både massa gamla mynt och gamla smycken, fick en ring + en sten/mineral(?), jag är ingen expert men det skulle kunna vara en lapis lazuli.  Tycker det är intressant med kristaller och skulle gärna vilja lära mig mer så kanske är detta början på en mindre samling haha. Flyttade även in en orkidé till mitt rum som stod lite halvt bortglömd bakom en gardin i en annan del av huset. Det fanns en tid när jag inte hade några växter i mitt rum, jag insåg dock att växter gör en stor skillnad och sakta men säkert fyller jag på med diverse plantor. 
 
 
 
 
 
 Isabella [ Fotografi ]

Du är så klok! Jag har också börjat gå i lite minimalist-tankar efter att du börjat skriva om det faktiskt. Jag har aldrig varit mycket för kläder egentligen. Önskar ibland att jag kunde vara lite mer intresserad av mode och smink och sådant men det känns aldrig rätt och det slutar ju tyvärr med att det i stället finns alldeles för mycket oanvända plagg i garderoben eller smink som ligger och blir gammalt, vilket jag alltid skäms för så fort jag ser det.

Svar: Tack detsamma Isabella! Känner detsamma angående kläder och smink, "man kanske skulle börja...men nä", det funkar aldrig för mig heller haha.
Molly Wiström

2017-03-19 | 23:04:22
Hemsida: http://szalai.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback