Juni ~ Månadssummering 2017

 
 
Juni...Den här månaden har varit lugn men samtidigt otroligt händelserik. Vet inte hur den kombinationen går ihop men det känns en aning overkligt att jag har hunnit med att ta studenten och åkt till fjällen samtidigt som jag har hunnit med en hel del små händelser som utflykter och körlektioner. Det är som att det har funnits två spår den här månaden, ett spår som handlar om skolan och det faktum att jag faktiskt är klar med den och ett annat spår som egentligen är det helt vardagliga livet där studenten inte är en så stor grej. Allt är precis likadant...Fast ändå inte haha. Hur som helst så har det trots allt varit kul även om det känns som att sommaren inte riktigt har kickat igång än. I fjällen var det runt +3° en dag så i och för sig är det kanske inte så konstigt att jag tycker det. Nu hoppas jag bara på varma dagar och svala nätter så det blir lite dimma på natten!
 
 
 
 
Nämnde ovan att jag har haft en del körlektioner inbokade och om allt går enligt planen så kanske jag har körkort om 14 dagar från och med nu, galet. Det återstår att se om jag klarar det på första försöket men kommer plugga och övningsköra som tusan i början av juli för det hade varit otroligt skönt att få det klart. Jag försöker blicka tillbaka på månaden men jag kan inte låta bli att blicka långt fram istället, på gott och ont. 
 
På inredningsfronten har jag, förutom växter, skaffat en gammal begagnad träbricka som jag fullkomligt älskar.
 
 
 
 
 
Det här har jag tyckt om under månaden:
 
Bryce + Haileys youtube kanalVet inte ens hur jag hittade deras kanal men när jag väl gjorde det satt jag ett bra tag och kollde igenom deras riktigt välgjorda videos. Brukar inte vara den som tittar på vlogs men blir så glad och sugen på äventyr när jag kollar på deras. Älskar deras senaste klipp "One week in Canada". 
 
➢ French Montana - Unforgettable ft. Swae LeeEn låt som jag först hörde när jag var ute och sprang, om jag ska vara ärlig fastnade jag inte alls för den, till en början, men efter att ha lyssnat på den några gånger vart jag beroende haha, you know how it is. Älskar musikvideon. 
 
Kristen Leos youtube kanal | Har följt Kristen under en längre tid men tycker hon bara blir bättre och bättre, en av mina största inspirationer när det kommer till att handla etiskt/second hand. Just nu har hon börjat en ny serie, "Thrift the look", som är riktigt bra!
 
 Bastille - bad_news (Soundcheck Session) | Får rysningar varje gång jag lyssnar på det här.
 
Holes - Passengers | En gammal låt som jag upptäckte först fyra år efter att den släpptes haha, gör mig dock lika glad varje gång jag hör den.
 
➢ Ben Howard - Only Love | Ytterligare en gammal låt, skön att lyssna på när man till exempel sitter och redigerar eller skriver.
 
 
 
 
Sallad med rostad sötpotatis, svarta bönor, oliver,
soltorkade tomater, kikärtor och diverse frön.
 
Månadens bucketlist: (in review)
 
➢ Ta studenten
➢ Stanna uppe en hel natt | Tror jag kommer ändra den här punkten till att kliva upp tidigt ist/bevittna soluppgången. 
➢ Äventyra längst med en lång skogsväg | Hann varken med detta äventyr eller det andra men sen åkte jag ju till fjällen i fem dagar så är inte alltför besviken att jag inte hann med dessa haha.
➢ Äventyra till en närliggande by
➢ Skriva mer | Glömde faktiskt helt bort den här punkten...
➢ Ha datorfria dagar | Nästan/så gott som iaf haha.
➢ Lära mig att göra sallader
 
 
 
 Om du har missat tidigare månadssummeringar kan du kolla in dom här.
 
 Lmee

Timotejen i blom, Nice! Härlig bricka! Å vilken sallad, den ser jättegod ut....

2017-07-02 | 20:38:51Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback