Qira

 
 
 
 ...Så min vän Moa har skaffat en kanin och det kan vara bland det gulligaste jag har sett.
 
 
 
 
 
Egentligen hade jag tänkt redigera fjällen-bilderna men det är inte varje dag man får chans att fota en kaninunge så jag kunde inte låta bli att ta dessa bilder först. Jag tillhör dom som inte har vuxit upp med något husdjur över huvud taget och eftersom jag älskar djur var det något jag ständigt påpekade för mina föräldrar, "Kan vi inte skaffa...", svaret blev dock alltid nej. Som en följd av detta tror jag min fascination för till exempel hundar och katter (+ andra smådjur) bara har vuxit sig ännu större haha, som liten var jag alltid den som tog initiativet att ställa frågan "Får man klappa hunden?" när det då och då passerade hundägare vid skolområdet. 
 
Fascinationen lever uppenbarligen kvar än idag och det var ett nöje att få fota Moa och hennes lilla kaninunge Qira (uttalas "Kira"), så otroligt söt, eller vad säger ni?
 
 
 
 
 
Vi fotade såklart inte särskilt länge utan mest satt vi bara och kollade på Qira när hon skuttade omkring för att utforska världen på andra sidan buren. Än är hon inte tillräckligt stor för att vistas ute någon längre stund men steg för steg kommer världen bli en aning större. 
 
På gården fanns även kaninen Herman som vi också hälsade på, jag passade på att ta några bilder för den här kaninen var en riktig linslus som ivrigt kom skuttandes så fort man närmade sig, kaniner är ju bara för underbara. 
 
 
 
 
 Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Men, åh vad gullig :)

Svar: Visst är hon :D
Molly Wiström

2017-06-30 | 11:04:22
Hemsida: http://blogg.anniesfotografier.se
Lmee

OOO, en sån sötnos Qira är! Underbara foton !

2017-06-30 | 13:04:20
natalie

men åh, så himla söt!

Svar: Eller hur!:D
Molly Wiström

2017-06-30 | 15:23:13
Hemsida: http://nouw.com/natalieesseen
Matilda

Men gud så söta de är!

Svar: Eller hur!:')
Molly Wiström

2017-07-02 | 08:47:04
Hemsida: http://nouw.com/tildasofiaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback