Juli ~ Månadssummering 2017

 
 
Juli...För mig har den första halvan av den här månaden gått åt till att övningsköra och plugga trafikregler, den 14:de fick jag lön för mödan när jag avklarade kunskapsprovet ena dagen och uppkörningen den andra. Det skulle jag säga var den stora händelsen den här månaden, utöver det känns det lite som om jag har stressat mig igenom den kreativa processen och nu såhär i slutet av månaden känner jag att det är något som jag inte vill ta mig mig in i augusti. Samtidigt var det bra att det hände så jag insåg att jag måste sakta ner för att kunna skapa bättre och verkligen försöka lyssna på vad jag verkligen jag vill skapa. Något som inte alltid har varit så självklart den här månaden.
 
 
 
 
I det stora hela är jag dock nöjd med den här månaden, det finns saker jag önskar jag hade gjort annorlunda men you live and you learn som man brukar säga. Känns som att jag inte har så mycket mer att säga om Juli, månaden flöt på men jag greppade inte tag i den på det sättet jag hade önskat, men det gör inte så mycket för snart kommer augusti och med det kommer en ny chans.
 
 
 
 
 
 
Det här har jag tyckt om under månaden:
 
The Zookeeper's wife | Krigsfilmer är inte alltid lätta att kolla på när de är baserade på verkliga händelser men det är samtidigt fascinerande när historier som dessa kommer fram om hur människor hjälper varandra i svåra tider. Nu får man ju såklart alltid vara kritisk när Hollywood är inblandad men jag har förståelse för att man lägger till detaljer i syfte att skapa en starkare story. Enligt mig är hälften av nöjet med att kolla på en fiilm att betrakta hur dom har redigerat, vad dom använder för rekvisita och vilka färger de har valt att fokusera på. Vill väldigt gärna läsa boken efter att ha sett den här filmen.
 
Fannys Amanda Nilssons bilder | Jag älskar hennes bilderDe är råa och äkta. Hon skapar på sina egna villkor och det är något jag verkligen beundrar, hon har en sådan närvaro i sina bilder och hon är så jäkla duktig på att få till en känsla. Definitivt en förebild, hands down.
 
➢ Sigma AF 35mm f/1,4 DG HSM Art | Det här objektivet köpte jag faktiskt strax efter att jag hade tagit studenten, lite som en studentpresent till mig själv haha. Har fotat med det sen dess men det är först nu som jag verkligen börjar lära känna det. Har varit sugen på en 35mm under en längre tid och det känns som att det är ett objektiv som stämmer överens med den typ av fotografering jag vill göra.
 
Game of Thrones (Säsong 7) | Vem kan ha missat? Tänker inte ljuga om att jag har varit orolig ända sen dess att serien gick om böckerna haha. Har man läst böckerna så vet man hur "komplicerat" allting är i Westeros. Så många öden och så många viktiga detaljer. På ett sätt vill man ju att serieskaparna ska få med så mycket som möjligt men samtidigt vill man ju inte att de avslöjar för mycket, ganska knepig situation haha.
 
 
 
 
 
Månadens bucketlist: (in review)
 
 ➢ Ta körkort
➢ Ha en cykelutflykt
➢ Kliva upp i gryningen/på natten
➢ Ha ett fotoprojekt | Har spånat på idéer...
➢ Fota episka porträtt i solnedgången
➢ Fota med blommor Inte blommor men ormbunkar...
➢ Fota en vän i sandtaget Det vart studentbilder istället, grustaget får bli i augusti.
 
 
 
 
 
 Om du har missat tidigare månadssummeringar kan du kolla in dom här.
 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback