April Bucket List

 
 
Den här idén lånar jag från Corinnes blogg, tycker det är ett smart sätt att motivera sig själv, jag tänker ständigt på saker jag skulle vilja göra men jag har en tendens att alltid skjuta upp saker utifall att det kommer ett "bättre tillfälle". Min utmaning för den här månaden blir att bara göra. Vill jag utforska en ny plats ska jag se till att göra/planera in det direkt. Min förhoppning är att en bucket list ska hjälpa till att sammanställa det jag verkligen vill göra just nu, istället för att börja planera det jag skulle vilja göra under sommaren...
 
Under April vill jag:
 
 ➢ Bege mig ut på en längre utflykt längst med den närliggande älven.
Ända sen förra hösten har jag velat bege mig iväg på en lång utflykt till en plats som som ligger i närheten av stallet. Även om jag har ridit där många gånger skulle jag vilja gå till fots så jag verkligen kan undersöka alla småstigar. Jag har försökt mig på den här utflykten en gång tidigare men myggen var outhärdliga just då.
 
 Samla drivved
Nu när marken har tinat fram vill jag verkligen passa på att samla drivved. Känns lite som att gå på skattjakt.
 
 Åka ut till havet på en molnig dag
Detta har jag verkligen saknat, i oktober förra året var jag ut till kusten en mulen för att fota till gymnasiearbetet och jag slogs av hur mäktigt det var. Sen dess har jag bara velat åka ut dit igen för att fota (dramatiska moln, en öde strand, och ett vilt hav är en bra kombination).
 
 
 
 
 ➢ Fota självporträtt i naturen
Av någon anledning har jag fotat väldigt lite självporträtt under de senaste månaderna. Den här månaden ska jag se till att ställa mig framför kameran betydligt mer, saknar det verkligen. 
 
  Besöka traktens second hand butiker
Att gå in på second hand butiker är också en sån där situation när det känns som att man är ute på skattjakt, man  vet aldrig vad man kan hitta. Just nu är jag på jakt efter smycken, en gammeldags kontorsljusstake och ett förstoringsglas (med trähandtag). Prylar som man förmodligen skulle kunna köpa nytt i en butik men det blir inte samma sak, jag vill att det ska vara lite slitet.
 
 ➢ Förså & eventuellt omplantera växterna på rummet
Mamma och jag har köpt frön så det är bara att sätta igång! Skulle även vilja försöka få in lite mer växter på rummet på något sätt...
 
 
 
 
 Bygga kondition
Älskar att springa (helst i solnedgången) på våren och det tänker jag verkligen se till att göra under den här månaden så att jag byggt upp en bra kondition inför årets vackraste månad, Maj. Då vill jag vara ute i naturen så mycket som möjligt och det är ju en fördel om man inte blir trött så snabbt.
 
 Försöka testa ett nytt recept varje vecka
 
 Övningsköra
Helt ärligt så tycker jag inte alls om att köra men det är nödvändigt så det är bara att nöta på, min förhoppning är att ha körtkort till sommaren.
 
 Gå till byns majbrasa
 
 Matilda

Åh så härligt att ha en bucketlist för bara en månad. Det gör det mer hanterligt på något sätt! :)

Svar: Eller hur! Trivs verkligen med det!:)
Molly Wiström

2017-04-02 | 10:58:55
Hemsida: http://nouw.com/tildasofiaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback