En dimmig höstmorgon

 
 
Jag försöker inte ens att förneka att hösten har anlänt till Norrland, istället omfamnar jag den med öppna armar. Ljusen tänds tidigare och jag har börja pynta rummet lite smått. När jag redigerar gör jag bilderna lite extra murriga, mycket svärta med både varma och kalla toner. Äpplena börjar mogna och det innebär att nu ska det bakas äppelpaj! Finns det något mysigare än när dofterna av kanel och äpple sakta börjar fylla huset samtidigt som regnet smattrar mot rutorna?
 
 
 
 
Dimman lockade mig att dra på ytterkläderna och bege mig ut på en kort promenad, vart överraskad av tre rådjur som graciöst galopperade över ängen, otroligt vackra. Hann inte få någon bra bild men när man ser dom på flykt inser man att dom är som gjorda för att springa, trots deras enorma språng rörde dom sig så gott som ljudlöst.
 
 
 
 
När jag kom hem gjorde jag i ordning en rejäl skål gröt kryddat med kanel och gurkmeja, har ätit gröt varje morgon sen i våras och jag verkar inte tröttna, hur kan man göra det när det finns så mycket gott att toppa den med? Hallonen är slut för i år men vad gör det när skogen erbjuder blåbär i stora lass. Försöker plocka så pass mycket att det räcker genom vintern. Det är så mycket blåbär i skogarna just nu, man känner sig rik när man gång på gång kan komma hem med en hink full med bär.
 
 Veronica Wallgren

Så underbara bilder!

Svar: Tusen tack!:D
Molly Wiström

2016-09-04 | 09:52:20
Hemsida: http://wallgrenveronica.blogg.se/
Alma

så himla mycket fint på din blogg just nu, det är verkligen hög kvalité i vartenda inlägg! Vill kommentera allihop men tänkte ta och sammanfatta lite istället.
Älskade detta inlägget speciellt, att hösten faktiskt kommit dit där du bor (till skillnad från här i Stockholm då det fortfarande är högsommar av någon outrgrundlig anledning), citatet från J.K. Rowling (passade så himla fint), beskärningen av dina bilder (gillar verkligen hur du komponerar inläggen med bilder som är beskurna på olika sätt, gillar de "smala", liggande bilderna riktigt mycket! Bryter av på ett snyggt sätt) och för att inte tala om dina matbilder; wow, älskar dem! Du är så himla grym, och det är alltid SÅ KUL att komma in på din blogg, det är som att kliva in i en annan värld, i en liten stuga som värms upp av en öppen spis, där stearinljusen långsamt smälter och skapar mönster på ljusstakarna, där tevattnet kokar på den vedeldade spisen och där doften av trä och skog blåser in när man öppnar dörren. En varm, trygg sagovärld.
Tusen kramar till dig, duktiga Molly!!

Svar: Åh tack Alma!♥ Höll på att ramla av stolen av din fina kommentar, blir så rörd ♥Hoppas du har det bra i Stockholm, har en känsla av att du kommer ta fotoskolan med storm! Tycker du är otroligt modig och jag beundrar hur du tar dig an utmaningar, you go girl! Kram på dig!
Molly Wiström

2016-09-15 | 14:25:48
Hemsida: http://almabengtsson.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback