Tidiga morgnar och planering

 
 
De två senaste dagarna har jag vaknat tidigare än vanligt, har inte ens tyckt det har varit jobbigt att kliva upp utan det har bara varit att öppna ögonen och börja dagen, kanske börjar jag (äntligen) bli en morgonmänniska? Har alltid velat kliva upp tidigt men det har aldrig riktigt fungerat tidigare haha.
 
I fredags bestämde jag mig för att på lördag morgon skulle jag planera mitt gymnasiearbete och jag fick inte lämna skrivbordet fören jag hade en klar bild över vad jag skulle göra. Saker och ting tillkommer såklart alltid när man håller på med kreativt arbete och jag tycker det är viktigt att inte hålla för stramt i tyglarna men det ger ett visst lugn att veta att man har någon form av plan istället för ett virrvarr av oorganiserade idéer. Dessa idéer har legat och gnagt i mitt huvud större delen av sommaren och nu var det dags att ta itu med dom. Hade ju tänkt börja fota under sommaren men det har varit så jäkla mycket mygg i skogarna *hint hint* och jag tål dom bara inte. Det positiva med granskogen är att den ser i princip likadan ut i alla årstider och jag handskas hellre med kyla än med mygg.
 
Hur som helst styrde jag upp arbetet och jag har nu en bättre överblick över allt, vilket känns väldigt skönt. Den här helgen har gått åt till att planera det, leta lite fakta, skapa små moodboards och leta fram saker jag har/inte har så att så mycket som möjligt är klappat och klart för att fotas. Mycket stillasittande den här helgen men ibland är det vad som krävs.
 
Var dock ute och fotade lite till en uppgift som vi har i kursen Foto II, tanken är att vi ska skapa ett bildspel "som engagerar", vi ska försöka skapa någon slags spänning och i sista sekund bytte jag idé och valde att göra en kort berättelse som bygger på citatet "Books permit ut to voyage through time". Bilderna som följer är det som utgör delar av slutet på min berättelse, egentligen ska allt visas i samma klipp med mer bilder, musik och videoklipp men det kommer jag inte att ladda upp. 

 
 
 Emma

Så fint!

Svar: Tack!:D
Molly Wiström

2016-10-02 | 14:57:13
Hemsida: http://www.emmae.se
Michaela

Wow bilderna är helt fantastiska på dig och vilket ljus! Vad är det för magisk bok? :)

Svar: Tack!:D Det där är någon gammal diktbok, "Gyllende liljor" heter den, har inte läst den så vet inte om den är så speciell men omslaget var ju fint i alla fall!:)
Molly Wiström

2016-10-23 | 11:20:57
Hemsida: http://michaelabjorkphoto.blogg.se
David

Oj, nu har jag bläddrat genom hela bloggen, fast jag ska kolla en gång till. Tror att jag missade en del under annonserna. Vilken fantastisk resa det var! Tack Molly! Nu tror jag att jag överlever tills du bloggar igen. :)

Svar: Tack, kul att höra!:D
Molly Wiström

2016-12-10 | 01:32:49Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback