The Spooky Halloween Tag


 
Eftersom att Halloween närmar sig och jag har fotat några pumpabilder så känner jag för att skriva något Halloweeninspirerat, så jag sökte upp en lista med frågor som jag tänkte svara på i det här inlägget, lite kul sådär (mest för min egen del tror jag haha) Listan kan ni hitta här! Frågorna kommer jag låta stå kvar på engelska även om jag besvarar dom på svenska.
 

 
 
 
1. Favourite horror or Halloween-themed song?
Spooky Scary Skeletons är ju fantastisk men jag måste gå med klassikern: This Is Halloween från The Nightmare Before Christmas.
 
2. Name something you wouldn’t want to run into in a dark forest or in an abandoned building.
Förmodligen en varulv eller en snabb zombie, det är hemskt att bli jagad och värre blir det ju när man inser att man inte har någon chans...
 
3. Have you ever played with a Ouija Board?
När jag var mindre spelade jag faktiskt tillsammans med några kompisar men den var ingen riktig ouija-bräda dock och inget speciellt hände.
 
4. Favourite horror monster or villain?
För någon vecka sen fick vi i uppgift att hålla ett tal på engelskan som gick ut på att var och en skulle nominera en fiktiv karaktär till USA:s nästa president, dessa karaktärer fick vi inte välja själva utan vi var tvungna att dra lott, jag fick The Joker. Så det i kombination med att jag precis har sett Suicide Squad gör att jag har ganska svårt för att inte välja honom för tillfället haha.
 
5. The creepiest thing that’s ever happened while you were alone?
Vet inte om jag har varit med om så mycket kusliga saker egentligen men jag kommer ihåg en vinter för flera år sen när jag och en kompis var och åkte madrass i en backe som ligger vid skogen, några hundra meter från mitt hus. Vi hade kul och stannade långt efter att solen hade gått ned. För hundrade gången började jag klättra uppför backen medan min kompis Maja fortfarande satt kvar nere på åkern. Ungefär halvvägs upp tycker jag mig se något stort och mörkt som springer längst med skogskanten. Jag stelnade till innan jag i panik gjorde en tvärvändning. Maja och jag sprang skikandes hem och lugnade inte ner och förrän vi var inomhus, haha. Visserligen var jag inte helt ensam i den situationen, men men. Vet fortfarande inte vad det var jag egentligen såg, kanske var det ett rådjur eller så var det en blodtörstig best (där och då trodde jag på det senare alternativet).
 
 
 
 
6. If you were dared to spend the night in a “haunted house”, would you do it?
Nah, tror faktiskt att jag avstår ;) (Är lite ärrad efter att ha kollat på säsong 6 av AHS)
 
7. Are you superstitious?
Egentligen inte, men av någon anledning undviker jag helst att gå under stegar så jag är väl ungefär 1% vidskeplig i den utsträckningen.
 
8. Do you ever see figures in your peripheral vision?
Nej.
 
9. Which urban legend scares you the most?
Vet faktiskt inte, på mellanstadiet fick vi läsa ganska mycket sånt där när Halloween började närma sig men jag  minns inte vad de olika berättelserna hade för rubrik men jag kommer ihåg att det var några av dom berättelserna som gav mig kalla kårar, jag läste dom med skräckblandad förtjusning haha.
 
10. Do you prefer gore or thrillers?
Definitivt thrillers.
 
11. Do you believe in multiple dimensions or worlds?
Varför inte? Jag tänker alltid på universum när jag läser sånt här, vi kanske vet mycket om hur allting fungerar men vi vet långt ifrån allt. Vi vet inte ens vad vi inte vet så det är en väldigt stor andel som är outforskad. Mycket av det vi tycker är helt normalt idag skulle man ju tycka var övernaturligt förr i tiden så vad är det som säger att vi inte har upptäckt ett helt nytt spektrum om flera hundra år? Bara för att vi människor inte har upptäckt något betyder det inte att det inte finns. Det är vad jag tror.
 
 
 
 
12. Ever made a potion of any sort?
Nej, om man inte räknar med någon slags lerblandning som jag jämt gjorde när jag var liten, vatten, jord och lite löv eller bär, det var grejer det!
 
13. Do you get scared easily?
Nja, det skulle jag inte vilja påstå.
 
14. Have you ever played Bloody Mary?
Tror jag har varit med någon gång när jag var liten.
 
15. Do you believe in demons/the devil?
Jag tror inte på himlen/helvetet utan jag tror snarare att det är något man skapar själv. Har man en väldigt "låg energi" eller vad man nu ska kalla det så kan man ju uppleva det som ett helvete, men man kan ju alltid ändra sin egen energi. Demoner och djävulen tror jag är något som människan har skapat och som bygger på mänskliga egenskaper, man har tagit människans lite onda sida och format den till ett "objekt".
 
16. You’re home alone but you hear footsteps in your house, what do you do?
Jag skulle förmodligen fråga vem det är, får jag inget svar men fotstegen forsätter vet jag faktiskt inte hur jag skulle reagera, Det känns ju som att man borde hitta källan åtminstone men jag skulle vara beredd på flykt haha.
 
17. If you got trapped in one scary movie, which would you choose? 
Jag såg faktiskt Pride and prejudice and zombies för några dagar sen och det hade varit najs att vara där. För det första får jag komma till den engelska landsbygden, för det andra får jag bo i fina hus och för det tredje skulle det vara lite spännande att se hur man skulle klara sig i en zombie apocalypse (jag förutsätter att jag får samma träning som karaktärerna).
 
 
 
 
18. If you could only wear one halloween costume for the rest of your life, what would you be?
En häxa, då får jag ha på mig häftiga kläder samtidigt som det konstant skulle kännas som att jag var med i en saga.
 
19. Would you ever go to a graveyard at night?
Självklart! Det är så fint på kyrkogårdar och jag skulle inte ha något emot att gå runt där en natt när ljusen är tända.
 
20. In a zombie apocalypse what is your weapon of choice?
Förmodligen ett långt svärd så jag inte behöver komma alltför nära, samtidigt vill man ju ha något som inte är beroende av ammunition.
 
21. Would you rather go to a Halloween party or go trick or treating?
 Det beror lite på, om jag levde någonstans där Halloween verkligen togs på allvar och människor pyntade deras hus hade jag valt bus eller godis bara för att få se alla dekorationer!
 
22. You’re in a horror movie. Are you the final girl, the first to die, the comic relief, the skeptic, the smart one, or the killer?
Den smarta, eller den som lättar på stämningen.
 
23. Do you have to watch something happy after watching a horror movie so you can go to sleep?
Nej, brukar snarare kolla på behind the scenes klipp haha.
 
 
 
 
24. Whilst watching scary movies, are you the person who yells at the characters, the person with their eyes covered the whole time, or the person who falls asleep?
Förmodligen den som skriker på karaktärerna.
 
25. Are you the one who gets scared, or the one who does the scaring?
Jag skulle vara den som skrämmer andra.
 
26. Favorite scary book?
Jag läser inte så mycket skräck men "Flickan på vinden" av Gloria Murphy är rätt kuslig.
 
27. How old were you when you saw your first horror movie?
Kommer inte ihåg, har dock ett väldigt starkt minne av när jag såg delar av "Harry Potter och fången från Azkaban" och varulven tyckte jag var extremt läskig. Det var på den tiden när jag knappt visste vem Harry Potter var.
 
28. What was your first Halloween costume?
Fladdermus eller panter tror jag, haha.
 
 
 
 
29. What are you going to be for Halloween this year?
Vet inte om jag kommer klä mig till något speciellt egentligen, men vår klass har anordnat en utklädningsdag och då tänkte jag vara någon slags häxa.
 
30. If you could have a spooky halloween pet (black cat, owl, bat, rat, wolf), what would you pick?
Jag hade valt en svart katt helt klart!
 
31. Trick… or treat?
Treat.
 
 
 
 anannanland.blogg.se

Så fina bilder!

Svar: Tack så mycket!:D
Molly Wiström

2016-10-22 | 12:01:59
Hemsida: http://anannanland.blogg.se/
David

Jätte fina bilder och Halloween känsla och bildtext högst upp! Du är oerhört duktig att skapa konst! Fy, jag ska bane mig köpa en pumpa och ta några bilder hahaha. :)
Det var roligt med frågestunden! Jag fick en riktig Halloween känsla, tack! :)
Bild nr. 2 var min favorit! Känns som en bild från en film... att nånting kommer att hända. Bra gjort!

Svar: Tack så mycket David!:D Tycker du verkligen ska köpa en pumpa, väldigt dekorativa måste jag säga, tvivlar på att det finns något som besitter så mycket höstkänsla som en pumpa haha!;)
Molly Wiström

2016-10-22 | 21:33:58Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback