Detaljer från mitt rum & annat

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Balance.
 
Den här fredagen har varit väldigt lugn då våra lärare på estetikavdelningen har dragit ner till Stockholm för att heja på en av deltagarna i Idol haha. Har inte gjort speciellt mycket annat än att fixa lite på rummet, sen tvingade jag mig själv att köra lite yoga då jag har känt mig en smula bortkopplad från kroppen på sistone. Det låter lite underligt men jag tror det är ganska vanligt. Vädret idag har varit milt men dagarna innan har varit riktigt kyliga och eftersom jag är en väldigt frusen person som inte alls hanterar kyla speciellt bra (blåa läppar är lite av mitt kännetecken så här års) har jag gått och spänt mig vilket jag misstänker har bidragit. Så det var skönt att få igång cirkulationen ordentligt igen!
 
Som sagt pysslade jag lite i rummet och jag hade tänkt försöka göra en egen "banner" av två bamburör och svart tyg men sen insåg jag att jag inte har någonstans att sätta upp en sådan och jag vill inte borra några fler hål i väggen så jag gjorde något annat av de två bamburören.
 
 
 
 
Sen har vår aroniahäck börjat skifta färg och bladen är så vackra nu, tog in några för att lägga i press men innan det ville jag fota dom lite tillsammans med den lilla pumpan som jag är så kär i samt en bok som jag har läst för andra gången nu, det var dock ett tag sen men eftersom filmen kom ut för bara några dagar sen så kände jag att det skulle passa bra att fräscha upp minnet lite, älskar bilderna i den!
 
 
 
 Ellen

Åh så fina bilder!

Svar: Tack!:D
Molly Wiström

2016-10-07 | 23:34:03
Hemsida: http://ellensofiasahlberg.blogg.se
David

Jätte fina bilder du tar! Jag klickade in här från en annan blogg precis. Måste hitta någon som bloggar regelbundet, jag svälter pga bildbrist just nu. Jag kikade på din Instagram också. Fy, vad duktig du är! Det ser ut som du har 'ändrat riktningen' som fotograf nyligen med mörka, dramatiska scener. Oerhört bra! Hoppas att du fortsätta på den banan ett tag framöver. Visa bilder får mig att se dig som en ung Rembrandt. Väldigt bra! /David

Svar: Åh tack så hemskt mycket! Jag har insett att mörka och dramatiska bilder ligger mig närmast hjärtat så kommer definitivt fortsätta på den banan!;)
Molly Wiström

2016-10-08 | 09:43:52Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback