9 Oktober

 
 
Äppelträd tycker jag är otroligt vackra, speciellt nu på hösten när äpplena har mognat. Det första jag ser när jag kollar ut genom mitt fönster är tre äppelträd, kanske därför jag tycker äppelträd är så mysiga, det känns som hemma. Förra året, i september, fotade jag också bland dessa träd och jag har fortfarande kvar den där goa höstkänslan sen den gången när jag fotade med lyckta och allt så jag bestämde mig för att göra en liten repris och jag tror det får ta och bli en tradition! Ska bli spännande att se vad för sorts äppelträd jag hittar i framtiden, kanske har jag en egen liten tomt med knotiga äppelträd...Det finns precis en sådan tomt i grannbyn, skulle kanske inte vilja bo just där men varje gång jag går förbi dras min blick automatiskt dit. Om jag får bo i en liten stuga på landet med katt, hund och en liten fruktträdgård så är jag nöjd.
 
 
 
 
Gryniga porträtt. Brusiga svartvita bilder alltså, älskar det!
 
 
 
 
Har befunnit mig som i en slags sagovärld större delen av dagen, började med att fota dessa bilder och sen drog jag upp i skogen för att fota lite till gymnasiearbetet, det känns så skönt att äntligen ha kommit igång. Jag antar att jag ska försöka hålla det hemligt eller något i den stilen men någon bild lär väl fixas nu till Halloween, jag älskar Halloween så jag kan ju inte låta det gå obemärkt förbi.
 
 
 
 
De här skorna tillsammans med knästrumpor ger mig "witchy vibes", älskar't!
 
 Henry

Magical beautiful pictures and words! :-)

Svar: Thank you!:)
Molly Wiström

2016-10-10 | 07:23:02
Leanne

Beautiful.

Svar: Thanks!:)
Molly Wiström

2016-10-10 | 09:17:48
Hemsida: http://leannedowns.com
Joré Dirgélaité

så himla vackert. du är så duktig!

Svar: Tusen tack ♥
Molly Wiström

2016-10-10 | 22:21:49
Hemsida: http://jdfoto.blogg.se/
David

Mästaren att få fram slående färger med bara lite ljus, bokeh, "vignetting", svart-vit mm! Jag kan se dina fötter i en Harry Potter film. :)

Svar: Haha tack så otroligt mycket!:D
Molly Wiström

2016-10-10 | 23:30:30Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback