Self portraits

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
" Maybe you are searching among branches for what only appears in the roots. "
 
 
Med inspiration från citatet i första bilden fotade jag några slarviga självporträtt. Har renast igenom min externa hårddisk för att skapa mer utrymme och varje gång jag öppnar mapparna som innehåller bilder från flera år tillbaka är det som att dras tillbaka i tiden, tillbaka till en person som man fortfarande är men som man ändå inte riktigt kan känna igen. Jag skulle dock vilja tacka mig själv för alla självporträtt jag har tagit genom åren, på något sätt blir utvecklingen tydligare. Det är roligt att se hur man börjar våga ta för sig mer och mer framför kameran, det beror inte bara på att man har vant sig vid själva kameran utan jag skulle också säga att man har börjat vänja sig vid sig själv.  Om man tänker sig kroppen likt kläder som var för stora men som man bara väntade skulle passa en så småningom så känns det som att jag har kommit in i läget där det passar perfekt och att det kommer fortsätta göra det tills jorden täcker en med sin mantel.
 
Jag tror fotografin har hjälpt mig hitta någon slags självacceptans och en inre djärvare röst, min röst, som inte fanns där när jag var yngre. Tidigare fanns en röst som bara ville dra ner mig i avgrunden, en röst som gjorde allt för att, visserligen, hålla mig trygg. Gör ingenting, säg ingenting, va ingenting. Jag älskar rådjur, men jag gillar att tänka att, speciellt kvinnor, har lite varg i sig. Orädd, otämjd, vild, kraftfull och som inte backar för någon för hon vet sitt värde samt att hon ensam klarar av allt och lite till om hon bara bestämmer sig för det.
 
 
 
Gör du någonting som har gjort att du har hittat något inom dig själv som du kanske inte trodde fanns där till en början? 
 
 David

Inga slarviga självporträtt bilder som jag kan se! Vilken blogg tittar du på???? :)
Du är drottningen av ljus, mörkret, skuggor och bildkänslan! :)
Grymt duktig du är Molly!
Upptäckte att jag tycker om att spela gitarr. Hoppas att jag kan bli bra på det i framtiden. :)

Svar: Tack haha! När jag fotade bilderna kände jag mig slarvig (på ett bra sätt) så det var väl den känslan jag kopplade till bilderna, men inser att det inte är något man tänker på som betraktare haha.
Lycka till med gitarrspelandet!:D
Molly Wiström

2016-11-20 | 20:16:16Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback