Några höstiga bilder på Moa & hennes häst

 
 
Marken är täckt av ett tunt lager snö och enstaka små snöflingor faller sakta mot marken, hösten varma färger känns helt plötsligt så avlägsna. Dessa bilder på Moa och hennes häst Minne fotade jag i mitten av september, hösten går verkligen i en rasande fart. Skrev i förra inlägget att jag brukar se november som en höstmånad men i år får jag nog ta tillbaka det, hann inte mer än publicera inlägget förrän marken var vit haha. Även om jag personligen hade föredragit om marken var bar månaden ut, främst på grund av gymnasiearbetet, så är det ju samtidigt lite mysigt med snö, åtminstone när den ligger och vilar sådär fint på grenarna. 
 
 
 
 
 David

Jätte fint inlägg, Molly! Du tar bilder som är bra på så många olika sätt... ljus, färg, kontrast, komponering, ögonblicket, bildkänsla, vingetting... jag har säkert glömt flera andra egenskaper. Värje bild har en egen bildkänsla... tuff blick, lekfull, mm. Bra gjort! Du är jätte bra på att redigera bilder också! Hjälp, så många fina bilder. Moa och Minne var säkert nöjda! Vore svårt att välja bara en bild som favorit! Det var fina färger på löven i bild nr. 14. Är färgen kvar nu med snä på grennarna?? Bild nr. 11, wow! Jätte bra!

Svar: Tusen tack!:D Tyvärr är färgen inte kvar på grenarna nu :( Får försöka återkomma nästa år för den där väggen var verkligen magisk!
Molly Wiström

2016-11-06 | 20:02:32Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback