Frukost, november och bilder på mitt rum

 
 
Jag har alltid tyckt om att hålla på med typsnitt och som en följd av att vi håller på med en tidning på medieproduktionen så har jag kollat runt på dafont.com i jakt efter något spännande, så bilden ovan är ett resultat av att jag ville prova det nyaste typsnittet. Förutom det så har jag under den senaste veckan kollat på flera klipp om matfoto på youtube, jag vet inte varför men jag vill verkligen fota mat haha! Dock så är jag inne i en period där jag mest bara svänger ihop något när det kommer till matlagning. Vill helst att det ska gå snabbt, men någon dag hoppas jag att jag börjar lägga ner mer tid på att faktiskt få uppläggen att se snygga och aptitliga ut. Morgongröten är väl den måltid som jag alltid vill fota, gröten i sig är ju inte något speciellt men inget kan ju gå fel med frukt på toppen! Bestämde mig för att lyxa till den med lite mango och då var jag tvungen att plocka fram kameran, duken är egentligen svart men pga av vitbalansen fick den en blå ton, tänkte rätta till det men sen insåg jag att det vart rätt snyggt så jag förstärkte det istället, går bra ihop med blåbären!
 
 
Förutom det har jag också gjort om lite på rummet, en av mina favoritsysslor haha. Bestämde mig för att ta bort en möbel (en tv-bänk som jag använde som en liten bokhylla) som stod framför elementet och det vart som ett nytt rum, jag vart väldigt nöjd och naturligtvis kände jag för att fota lite. 
 
 
 
 
Jag gillar att med små medel göra om på rummet, dock handlar det inte längre om att lägga till med en massa prylar utan numera handlar det för det mesta om att plocka bort, göra det enklare och luftigare. Spara de grejer som jag verkligen tycker om och bort med resten, jag tänker att ju mindre grejer man har desto enklare blir det att städa. Just nu känner jag att jag inte har så mycket mer att göra mig av med, vilket känns bra. Jag är dålig på att ta före/efter bilder, skulle vara riktigt kul att jämföra med hur mitt rum såg ut i början av sommaren, precis nnär jag påbörjade den här resan med att förenkla saker och ting.
 
 
Annars har ju november smugit sig på, november känns lite som den månad som kommer i kläm. Höst eller vinter? Just nu räknar jag det som en höstmånad men kommer det snö blir det helt plötsligt vinter, dock så brukar det inte komma snö och jag håller tummarna för att det blir så även i år, jag har lärt mig att älska de kala grenarna och de avskalade färgerna. Trots att november är en något oviss tid med tanke på vädret så känns det lugnt på något sätt. Kanske är november tiden där man kan pusta ut. Affärerna har visserligen julpyntat men jag bryr mig inte nämnvärt om julen förens en bit in i december, november kommer bli en tid för mig att skapa sagor.
 
 
 Joré Dirgélaité

men åh, så mysigt rum!!! plus alltså all mango<333

Svar: Tack!:)
Molly Wiström

2016-11-02 | 10:39:08
Hemsida: http://jdfoto.blogg.se/
David

Bilderna med den "blå" duken var jätte snygga! Konstnärligt! Lika med bilderna från ditt rum! Det var fint med jördnära färger och toner och smakfull inredning och värmeljus! Mysigt! ...och sen kom lite snö... bara några dagar efter jag satt en rulle av färg film i min kamera. :/ Fina skogsbilder! Det ser ut som ett par svarta skor i en bild. Mystiskt! Ugglan skulle passa in där. :) Bra gjort med typsnittet i bilden! Jätte fin headerbild btw!

Svar: Tack så mycket!:D Älskar jordnära färger, mitt rum kändes ganska "kallt" innan och jag kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var som var på tok, men så fort jag bar in lite drivved och fick in lite växter så hände något (+ en jäkla massa värmeljus haha).
Synd det där med rullen av färgfilm, kan dock inte låta bli att skratta för jag känner igen mig så väl, vädret slår aldrig fel alltså. Så fort man har planerat något, kan det slå om på bara några minuter.
Molly Wiström

2016-11-02 | 22:14:04Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback