Bananpannkakor & utskrifter

 
 
Häromdagen gjorde jag några bananpannkakor till lunch/mellanmål, jag blir inspirerad av alla dova matbilder och det var egentligen den största anledningen till varför jag gjorde dom, för att få fota! Dessvärre blir det ju väldigt mörkt väldigt tidigt så man får jobba snabbt, vilket man förvisso alltid måste göra när det kommer till att fota mat (något jag har insett trots min nästan obefintliga erfarenhet inom området) En annan grej som jag insåg när jag skulle bygga upp scenen var hur många möjligheter man har. Det finns så mycket som är snyggt så det gäller att man lär sig vad som passar till vad. Har inte riktigt lärt mig den konsten än så just nu kör jag på "less is more" haha, ska dock fortsätta experimentera med hur man bygger upp en scen som dels berättar något men som också ger rätt känsla samt bidrar med de rätta färgerna. 
 
 
 
 
 
 
Det känns märkligt att det snart (redan) är december. Blir alltid förundrad över hur snabbt tiden går så här års. Det känns dock skönt också, december är en mysig tid och sen rör vi oss mot ljusare tider igen. Förr i tiden firade man solens födelse ungefär när vi firar jul eller Yule. Sammanträffande? Om man frågar mig så tror jag att några utav de högtider vi firar nu delvis bygger på de uråldriga nordiska traditionerna som fanns innan kristendomen befann sig i den här delen av världen och att vi idag har någon slags blandning. Men det är bara min personliga uppfattning. Jag ska dock inte börja prata om julen utan istället kan jag nämna att jag var på bio och såg Fantastic Beasts and Where to Find Them igår, så bra verkligen! Jag både hoppas och tror att Harry Potter är  något som aldrig kommer dö ut.
 
 
 
 
Bestämde mig också för att sätta upp lite nya egna bilder på rummet och jag gillar verkligen hur det blev i all sin enkelhet. Utskrifter som man gör själv brukar ju ha en tendens att bli lite av en besvikelse men det vart över förväntan den här gången. Har blivit lite kär i det vissna lövet som jag fotade ovanpå snön. Otroligt simpelt men väldigt snyggt och stilrent på ett rustikt vis med sina ärrade blad. 
 
 rememberthiis.blogg.se

gott!

2016-11-17 | 18:05:44
Hemsida: http://rememberthiis.blogg.se/
Ðavid

Mer mumsiga matbild tortyr av hungriga blogg läsare hahaha. Slående bilder! Vet ej varför men matbilderna påminner mig om en studiobild av en Ferrari, med en mörk, skuggig bakgrund som jag tittade på för ett tag sen. Bra! Har du sett bildstenarna på Gotland? Verkar som solen dyrkades en gång i tiden innan romarriket/Tor/Odin osv. Kanon bra att du har egna bilder som du kan sätta upp på rummet! Fint!

Svar: Haha tack åter igen!:D Spännande att matbilderna påminde dig om bilderna på en Ferrari! Har inte sett bildstenarna på Gotland men det verkar intressant, får ta och kolla upp dom på nätet!:)
Molly Wiström

2016-11-20 | 20:27:10Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback