Vinter

 
 
...Och så kom det en sån där vecka där man inte kände för att göra någonting annat än att ta det lugnt och ta sig genom vardagen. Även om mörkret ställer till det lite om man vill fota så är det mysigt också. Ibland är det okej att inte göra särskilt mycket, jag har skrivit om det förut men jag kämpar ständigt med att bara kunna släppa taget ibland och fokusera på annat, utan att det för den skull ligger och tynger i ens sinne. Vissa grejer måste man förstås ta itu med när de dyker upp medans andra grejer kan må bättre om man låter dom vila när det behövs. På vintern vilar det mesta i naturen så kanske borde vi också göra det så vi har kraft att blomma ut ordentligt när våren kommer och dagarna bli längre igen.
 
 
 
 
Julen är nära men ännu dröjer sig pumporna kvar, om minusgraderna håller i sig kan de nog hålla ett bra tag framöver, tycker de är så fina! 
 
 
 
 
 
 
Vintermånen
 
Ett något blandat inlägg men dessa är de få bilder jag har samlat på mig under veckan.
 
 
 Lillan

Vackra bilder, vilken stämning :)

Svar: Tack!:D
Molly Wiström

2016-12-12 | 19:18:01
Hemsida: http://viktigaresan.blo.gg/
David

Så fina bilder, Molly! När du skapar konst med bara lite ljus och färg känns det nästan som makro fotografi på lite större skala. Den lilla lyktan har varit med på mycket! :) Pumporna med! :) Blir ledsen om blogg Molly går i ide men blir glad för din skull om du behöver att vila lite. Åtmistone har jag hittat ny kraft med kameran... min analog kamera...på en promenad imorse. Min Samsung förblir nästan helt värdelös haha. Fattar inte att jag tyckte det var tråkigt med en rulle av Velvia i kameran, men nu vet jag hur jag ska fånga svaga färger och fina nyanser av ljus... och så klart känner jag till en underbar blogg var jag kan hitta mycket inspiration! ;)

Svar: Tack så mycket!:D Ja den där lyktan har sannerligen fått vara med på många bilder, men vad blir inte bättre med en lykta liksom?:D
Har inga planer på att låta bloggen gå i ide, vill bara skapa inlägg av så hög kvalité som möjligt, kvalité före kvantitet som man brukar säga!;)

Kul att du har hittat nu kraft med kameran!:D
Molly Wiström

2016-12-14 | 18:14:32Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback