Upptäcksfärd och ett fynd i skogen

 
 
Under helgen har jag försökt att ta tillvara på soltimmarna genom att vara ute och gå i området, trots att jag har bott här i 18 år hittar jag jämt och ständigt nya platser och nya små stigar som rådjuren har trampat upp. När årstiderna ändras är det som om att man ser allting med nya ögon, bara en sådan sak som att se en plats från ett annat håll kan verkligen få en att glömma bort att man har varit på platsen flera gånger förut. Det finns alltid nya detaljer att upptäcka. 
 
 
 
 
Förra året tyckte jag vintern var tung och jobbig, just på grund av att det är så mörkt men i år har jag inte känt av den dysterheten. Tvärtom så tycker jag det är riktigt mysigt, det är i princip skymningsljus hela dagen och allt blir så magiskt på något sätt. Det känns som att jag äntligen har lärt mig älska alla årstider och det kanske verkar som en liten grej men för min del är det väldigt skönt att kunna släppa allt motstånd och bara följa med i naturens gång, tacksam över vad varje årstid har att erbjuda.
 
 
 
 
Just den här årstiden tycker jag är perfekt för att gå och utforska, myggen är borta samtidgt som man kan gå i princip vart som helst då allt det höga gräset har dragit sig undan, vilket gör det väldigt enkelt att upptäcka stigar som man aldrig skulle ha sett annars. Sen är det som sagt väldigt behagligt och mjukt ljus hela tiden villket är mysigt samtidigt som det är bra för bildernas skull.
 
 
 
 
 
 
Och ibland är det ju faktiskt så att man hittar saker och ting när man är ute och går i skogen, halvt gömd bland löv och jord...Jag kommer göra ett inlägg om det här fyndet någon gång i framtiden men först ska jag se till att göra denna vackra kreation rättvisa genom att få bort all jord.
 
 David

Bara underbara bilder här på bloggen!! Jag tappar hakan när jag ser hur du kan göra så mycket med så lite färg och ljus! Kottarna är så vackra med sina blå toner. Det känns som man kunde sträcka ut handen och ta de! Jätte fint med skimrade orange ljus bakom träden! Vilken fynd med horn och ett nedfallen hus! Jätte fina bilder Molly! Sjö bilden också! Jag känner till en sjö med granskog inte så långt härifrån. Jag vill prova med lite bilder där! Jag håller tummarna. :) PS Fången i Harry Potter filmen, vilken fantastisk skådespelare han är! Killen såg helt pucko galen ut i början! :) JK Rowling, vilket stort hjärta hon har!

Svar: Tack David!:D Tycker definitivt du ska gå ut och ta några bilder på den där platsen du tänker på, låter väldigt fint! :D
Håller med, verkligen en mycket bra skådespelare!
Molly Wiström

2016-12-08 | 22:48:51Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback