Daughter of the woodland realm

 
 
Modell: Alina Aquino Sahlén
 
 
Några bilder som jag fotade på fantastiska Alina i onsdags, vi fick i uppgift att bekanta oss med ljuset i studion och jag som i princip bara fotar med naturligt ljus fick det lite kämpigt i början då det inte allt stämde överens med den bild jag hade i huvudet, men det är bara att fortsätta experimentera! Tycker verkligen skolan har en fantastisk studio, även om jag inte är där så ofta så är det verkligen ett ställe som man gärna dröjer sig kvar i när man väl är där. Vi estetare har i princip fri tillgång till studion och får själva gå in och boka tid vilket är supersmidigt! Ska verkligen försöka ta tillvara på den här möjligheten nu under sista halvåret.
 
Redan innan jag fotade dessa bilder visste jag att jag ville försöka få in naturen i bilderna och trots att det "bara" är i form av ett par vackra älghorn så gör det mycket för bilderna tycker jag. Dom tillsammans med Alina = Magi. 
 
 
 
 
 
Redan den tredje december och myskänslan stiger för varje dag som går, har skapat en egen liten "veckokalender" som går ut på att varje lördag ska jag se en Harry Potter film och idag blir det: Harry Potter och Fången från Azkaban, blir inte mycket bättre än så!
 
 alma

fina bilder! Tycker verkligen du har fått till naturkänslan trots att det är i studion. Vad mysigt att se på Harry Potter varje vecka! Det borde man börja med :)

Svar: Tack!:D Åh ja det är verkligen supermysigt, det motiverar en genom veckan på något underligt sätt, det måste vara...magi ;) haha
Molly Wiström

2016-12-05 | 12:37:25
Hemsida: http://almabengtsson.se
David

Wow, väldigt bra gjort med studioljus! Fantastiskt! Ni skapade en grymt bra bildkänsla i den här bildserien! Jag är verkligen förtjust i svartvitt men det var grymt bra färger i bilderna längst ner! Man kan alltid sitta ner och fundera över vad dina bilder betyder! Jätte bra gjort, Molly!
Oj, jag halkar efter denna veckan! Måste sitta ner och fundera lite över det senaste inlägget. Redan ser bilder som får mitt hjärta att slå fortare. :)

Svar: Tack så mycket!:D Alina är grym framför kameran så hon gjorde det enkelt för mig att få till den känsla jag ville ha, cred till henne alltså!
Molly Wiström

2016-12-06 | 21:59:33Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback