Skogsritt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är här vi ska vara.
 
 As the sun sets

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förkylningen började äntligen ge med sig igårkväll så idag tog jag en väldigt kort promenad då jag kände att jag verkligen behövde komma ut i naturen efter att ha suttit framför datorn en hel dag. Delade den vackra solnedgången med grannens kossor c:
 
 Forest fires

 
 
 
 
 
 
 
 
" Walk barefooted amongst the Earth, dance to its rhythmic heartbeat, bury your feet in the warmth of the soil,
or the cool of the green grass, frolic in fields of flowers, crunch through leaves and skip along stones.
But most importantly feel yourself become whole. "
 
 
Imorse väcktes jag av att regnet smattrade mot fönsterrutan, jag somnade om och när jag vaknade igen kunde jag konstatera att vädret inte hade förändrats. Tack och lov. Så idag har jag suttit inne och myst med en bok i händerna då vi har haft studiedag. På engelskan har vi fått i uppgift att läsa en engelsk klassiker och jag har valt Pride & Prejudice, väldigt annorlunda från vad jag normalt brukar läsa men jag gillar den, älskar filmen med Keira Knightley! Utöver det ska jag försöka skriva vidare på mitt reportage med mysbelysningen tänd och lite lugn musik spelandes i bakgrunden.
 
 The apple orchard II

 
 
 
 
 
 
 
 
Just nu är jag all about svagt brusiga bilder med röda och gröna toner. Ny header vart det också!
 
 Kingdom

 
 
Tänk att jag har gått i alla år utan att ha vetat om att jag har bott i närheten av en sån här skog. Någon dag ska jag se till att ta mig dit i gryningen och om jag någon gång får se dimma liggandes mellan träden så kommer jag få bekräftelse på att magi existerar.